Srijeda, 17 travnja

Waaree prikazuje 420 W mono PERC svestrane solarne module

Waaree navodi da se njegova FLW serija svestranih, laganih fotonaponskih panela može savršeno uklopiti u niz različitih okruženja. Izjavljuje da su savršeni za primjene u kojima standardne, krute ploče mogu predstavljati prepreke.

27. veljače 2024. Uma Gupta

Slika: Waaree

Iz pv publikacije India

Waaree je nedavno predstavio potpuno nove mono PERC svestrane, lagane solarne module od 420 Wp na Intersolar India. Moduli, predstavljeni u okviru serije FLW, imaju korak od 2200 mm × 1060 mm × 20 mm.

Waaree je izjavio da se svestrani, lagani fotonaponski paneli mogu besprijekorno uklopiti u niz okruženja. Izjavio je da su savršeni za primjene u kojima bi standardni, kruti paneli mogli predstavljati poteškoće.

Waaree je izjavio da može pružiti potpuno prilagođene, svestrane opcije od 3 Wp do 500 Wp kako bi zadovoljio zahtjeve potrošača. Navedeno je da se moduli mogu kupiti s bijelim ili crnim stražnjim listovima. Alternative ugradnje sastoje se od mehaničkih varijanti i varijanti oguliti i zalijepiti.

Moduli koriste kompozitni stakleni polimer otporan na ogrebotine kao prvi sloj, koji također izbjegava nakupljanje prašine. Nekoliko slojeva inkapsulanata čini module svestranim i dugotrajnim, izjavio je Waaree.

Popularan materijal

Tradicionalni fotonaponski paneli su teški i kruti. Oni zahtijevaju ugradnju konstrukcija i uključuju probijanje krovova, što uzrokuje veće dodatne troškove. Waaree je izjavio da njegovi svestrani moduli ovise o 70% lakšim od standardnih staklenih ploča. Mogu se savršeno uklopiti u podložne površine za postavljanje i mogu se brzo postaviti, čak i na strukture u obliku kupole i materijale za šatore za kampiranje.

Potencijalne primjene uključuju krovove, električne automobile, prijenosne električne energije i vojne upotrebe, navodi se.

Posao je uključivao da su moduli poboljšani za optimalnu učinkovitost pod raširenim svjetlom i teškim vremenskim uvjetima. Rade s olovnim, AGM, gel i litijevim baterijama.

Ovaj materijal je zaštićen autorskim pravima i ne može se reciklirati. Ako želite surađivati ​​s nama i želite reciklirati dio našeg materijala, kontaktirajte: editors@pv-magazine.com.

» …
Saznajte više