Srijeda, 17 travnja

Tajvanska energetika uspostavlja platformu za nadmetanje obnovljivih izvora energije

Taipower je zapravo uspostavio potpuno novu platformu za ponudu obnovljivih izvora malim i srednjim organizacijama. Elektroenergetika se sprema ponuditi 50 GWh čiste energije do kraja ove godine.

16. listopada 2023. Emiliano Bellini

Slika: MVRDV

Taipower, državna energija u Tajvanu, zapravo je razvio potpuno novu platformu za nadmetanje kako bi ponudio obnovljive izvore malim i srednjim organizacijama.

Potpuno nova platforma namjerava pomoći u urednoj nabavi energije za sva poduzeća, izvan jednostavno velikih korporacija i bilateralnih sporazuma o kupnji električne energije (PPA).

Taipower je izjavio da se priprema učiniti dostupnim 10 GWh obnovljivih izvora ovog mjeseca, povećanjem na 50 GWh do kraja ove godine, s održivom isporukom energije koja počinje u siječnju. PPA ugovori mogu varirati od jedne do 5 godina.

“Jedan ponuditelj može odabrati između 6 različitih paketa prema vlastitim zahtjevima”, naveo je Taipower u izjavi.

Popularan materijal

Tajvansko Ministarstvo gospodarstva i Nacionalni centar za certifikaciju obnovljive energije vodit će dražbu. Poduzeća koja pobijede u preliminarnom krugu neće se kvalificirati za 2. krug, kako bi se motiviralo šire sudjelovanje.

» …
Saznajte više