Ponedjeljak, 27 svibnja

SolarDuck, Tokyu Land postavio japanski lebdeći solarni pilot

SolarDuck i Tokyu Land zapravo su postavili plutajući solarni prezentacijski sustav u Japanu. Ovaj zadatak se naplaćuje kao prva prekomorska lebdeća solarna elektrana u zemlji na površini oceana i koristit će se za napajanje električnih automobila i brodova.

10. svibnja 2024. Patrick Jowett

Slika: SolarDuck

Stručnjak za lebdeće fotonapone SolarDuck i projektant stambenih ili komercijalnih nekretnina Tokyu Land Corp. zapravo su postavili prvi japanski inozemni solarni centar za lebdeće.

Prezentacijski sustav, koji ima snagu od 80 kW do 100 kW, nalazi se na lokaciji glavnog lukobrana Tokijskog zaljeva. 2 poduzeća sada se pripremaju za izvođenje prezentacija proizvodnje električne energije tijekom cijele godine.

Energija će se koristiti za pogon električnih automobila i električnog broda. Energija će se također uštedjeti u kopnenim baterijama, s kapacitetom od oko 60 kW. Mogu se premjestiti na mobilne baterije kada je potrebno za napajanje električnih automobila na drugim mjestima.

Tvrtka 2 izjavila je da će, kada se postigne proizvodnja i unos obnovljivih izvora na lokaciji, pripremiti rast usporedivog dizajna grada u drugim dijelovima Japana i inozemstvu. Posao ima pomoć urbane savezne vlade Tokija.

Popularan materijal

Prethodno danas, japanske vlasti imenovale su 1,09 GW potpuno novih kapaciteta za pohranu baterija na 30 radnih mjesta.

U prosincu 2023. SolarDuck je izjavio da je zapravo zaštitio 15 milijuna eura (16,2 milijuna dolara) za uspostavu inozemnih plutajućih solarnih inovacija. U to je vrijeme izjavila da namjerava pustiti više od 1 GW prekomorske solarne energije do 2030. godine.

Ovaj materijal je zaštićen autorskim pravima i ne može se reciklirati. Ako želite surađivati ​​s nama i želite reciklirati dio našeg materijala, kontaktirajte: editors@pv-magazine.com.

» …
Saznaj više