Subota, 13 srpnja

Malezijska sklopna oprema TAMCO na čelu održivosti i integracije obnovljivih izvora energije

KUALA LUMPUR, 16. studenog 2023. – (ACN Newswire) – TAMCO Switchgear, priznati lider u uslugama električne cirkulacije i upravljanja, sudjelovat će na izložbi vode, energije, tehnologije i okoliša (WETEX) 2023. koja će se održati u Dubaiju od 15. -17. studenog. Tom će prigodom TAMCO Switchgear pokazati svoju nepokolebljivu predanost razvoju i održivosti prema pružanju prvorazrednih predmeta i opcija.

WETEX 2023 jedan je od najvećih izložbi područja posvećenih održivosti i čistim energetskim inovacijama. WETEX 2023 nudi platformu za tržišne igrače kako bi istaknuli svoje najnovije razvoje i podijelili svoje pripreme za poboljšanje sektora energije i održivosti.

Prema dr. Ir. Segaran Narayanan, glavni izvršni direktor tvrtke TAMCO Switchgear, “Kao tvrtka, posvećeni smo tome da budemo na vrhu usluge cirkulacije energije s tehnološkim razvojem i suradnjom na taktičkim uslugama. Činimo sve napore da budemo pouzdani partner u cirkulaciji energije, i kao zlatni sponzor WETEX-a 2023., namjeravamo pokazati našu kontinuiranu predanost održivim i genijalnim uslugama.”

“WETEX 2023 pruža nam priliku da se udružimo sa sličnim tržišnim liderima i poslovnim subjektima. Drago nam je što pripadamo prigodi ove godine i željno očekujemo konferenciju s mogućim potrošačima i partnerima na izložbi kako bismo riješili energetske i ekološke prepreke koje su pred nama ”, uključio je Narayanan.

» …
Saznaj više