Subota, 13 srpnja

Njemački start-up otkriva PV sustav punjenja i parkiranja za e-skutere, bicikle

Njemački start-up Domum zapravo je uspostavio PV sustave punjenja i parkiranja za e-skutere i e-bicikle. Troše do 660 W fotonaponskih panela.

22. ožujka 2024. Lior Kahana

Slika: Domum

Njemački start-up Domum zapravo je uspostavio jedinstvenu mogućnost parkiranja i solarnog punjenja za e-bicikle i e-skutere.

Naveli su da je njegova opcija E-Box za e-bicikle spremna za tržište, dok se očekuje da će njegov sustav Station-X za e-bicikle i e-skutere biti spreman tijekom ljeta.

“Izraziti smo u integraciji solarnog i mrežnog sustava punjenja unutar sigurnog parkirališta”, izvijestio je za pv publikaciju direktor brenda Domum Milan Miletić. “Ona predstavlja nikad prije viđenu integriranu ideju koja se sastoji od bežične inovacije Bluetooth zaključavanja.”

E-box se sastoji od jednog solarnog modula od 330 W i može puniti do 4 e-bicikla. Izrađen je od pocinčanog čelika i Bluetooth-kontroliranih brava za e-bicikle i bicikle s ručnim upravljanjem. Njegov otisak predstavlja oko polovicu osnovnog parkirališta za automobile.

“Može se brzo ugraditi u kućne ili servisne lokacije u samo nekoliko plug-and-play radnji”, rekao je Miletić.

Popularan materijal

Opcija Station-X imat će 2 solarna modula od 330 W, za ukupno 660 W. Može ugostiti 4 rutinska bicikla, 4 e-bicikla ili 8 e-skutera.

Uz jedinstveni stil nudi sigurnost od vremenskih uvjeta i uređen parking ili naplatu mikromobilnosti, istaknuo je Miletić.

Uključio je da se sve stavke mogu koristiti kao prilagodljiva platforma za brendiranje. Predmeti će koštati 6.000 EUR (6.507 USD) do 8.000 EUR.

Ovaj materijal je zaštićen autorskim pravima i ne može se reciklirati. Ako želite surađivati ​​s nama i želite reciklirati dio našeg materijala, kontaktirajte: editors@pv-magazine.com.

» …
Saznajte više