Subota, 20 travnja

Brite Energy Partners, LG Innotek indikacija 84,7 MW upravlja Južnom Korejom

LG Innotek će štititi električnu energiju i isporučivati ​​certifikate o obnovljivim izvorima (REC) prema 20-godišnjem aranžmanu s fiksnom cijenom, stječući 100 GWh obnovljivih izvora svake godine.

14. ožujka 2024. Patrick Jowett

Slika: Brite Energy Partners

BEP je zapravo potpisao ugovor o prodaji REC-a s LG Innotekom za 84,7 MW obnovljivih izvora u Južnoj Koreji.

Prema ugovoru, LG Innotek, proizvođač elektroničkih uređaja sa sjedištem u Seulu, sudjeluje u 20-godišnjem aranžmanu s Briteom. Priprema se za dobivanje 100 GWh obnovljivih izvora svake godine, što je usporedivo s potrošnjom energije oko 23.809 korejskih domova.

LG Innotek će također zaštititi i pružiti REC-ove, vrstu akreditacije potpomognute troškovima popravka ili trgovinom površine putem Korea Energy Corp., kako bi se potvrdilo ekološki prihvatljivo korištenje električne energije ili postignuća u smanjenju emisije stakleničkih plinova.

Popularan materijal

BEP je zapravo naplatio ovaj aranžman kao najveći pojedinačni REC sporazum na tržištu obnovljivih izvora u Južnoj Koreji u pogledu proizvodnih kapaciteta, izostavljajući ugovore između povezanih korporacija. Izvršni direktor Brian Heeseong Kim izjavio je da će se BEP “aktivno pridržavati, koristeći svojstva solarne energije kako bi pomogao LG Innoteku u postizanju ciljeva prelaska na obnovljive izvore.”

BEP je otkrio svoj prvi ugovor o kupnji solarne energije u Južnoj Koreji u travnju 2023.

Ovaj materijal je zaštićen autorskim pravima i ne može se reciklirati. Ako želite surađivati ​​s nama i želite reciklirati dio našeg materijala, kontaktirajte: editors@pv-magazine.com.

» …
Saznaj više