Srijeda, 17 travnja

Tata Power naručuje 'najveći' zadatak solarne energije i pohrane od 100 MW u Indiji

Najnoviji

Posao se nalazi u Rajnandgaonu u državi Chhattisgarh. Slika: Tata Power

Indijski energetski biznis, podružnica Tata Power Renewable Energy zapravo je naručila solarni PV posao od 100 MW, uparen sa sustavom za pohranu energije baterija od 120 MWh (BESS), u indijskoj državi Chhattisgarh.

Posao je zaštitio ovaj zadatak u prosincu 2021. od Indijske korporacije za solarnu energiju (SECI) s financijskim ulaganjem od 9,45 milijardi INR (114 milijuna USD), a indijski premijer Narendra Modi prošlog je mjeseca otišao u skladišni element centra, kao pokriveno našom srodnom web-stranicom Pohrana energije. Vijesti

Za ovaj post potrebna je Premium pretplata Osnovna (BESPLATNA) pretplata

Otvoreni neograničeni pristup za cijelih 12 mjeseci različitih međunarodnih analiza Photovoltaics International sada se sastoji od.

  • Rutinski uvid i analiza najvećih dostignuća tržišta
  • Detaljni intervjui s vodećim osobama na tržištu
  • Beskrajan digitalni pristup brošuri časopisa PV Tech Power
  • Neograničen digitalni pristup brošuri časopisa Photovoltaics International
  • Pristup više od 1000 tehničkih dokumenata
  • Stope popusta na Solar Media portfelj prigoda, osobnih i virtualnih

Ili nastavite čitati ovaj post besplatno

Tata Power Solar Systems je imao na umu da je koristio oko 240.000 bifacijalnih monokristalnih modula u poslu, te je bio odgovoran za rad i upravljanje, inženjering, stil, izgradnju i izgradnju i puštanje u rad. Prema Tata Power Solar Systems, zadatak je “najveći” solarni i BESS zadatak u Indiji.

Trenutačno se portfelj inženjeringa, nabave i izgradnje i konstrukcije (EPC) tvrtke Tata Power Solar Systems sastoji od više od 12,8 GWp poslova prizemne ugradnje i više od 2 GW krovnih i raspršenih prizemnih sustava.

Osim poslova puštanja u pogon, u siječnju je Tata Power Renewable Energy potpisao 2 memoranduma o razumijevanju (MOU) sa saveznom vladom države Tamil Nadu za unapređenje zadataka obnovljivih izvora i solarne proizvodnje.

Potonji od ovih memoranduma o razumijevanju omogućit će Tata Poweru proširenje svoje 4GW solarne baterije i proizvodnog centra 4GW modula u Tamil Naduu za dodatnih 300MW svaki. Preliminarna tvornica otkrivena je u srpnju 2022., kada je Tata izjavila da će proizvoditi ćelije i module p-tipa s pasiviziranim odašiljačem i stražnjim kontaktom (PERC) i n-tipa s tunelskim oksidnim pasiviranim kontaktom (TOPCon). Ovaj rast će uključivati ​​300 MW proizvodnih kapaciteta TOPCon-a na linijama za sklapanje ćelija i modula.

Ovaj jedinstveni webinar će baciti pogled na neke od najvažnijih modifikacija koje utječu na PV proizvodnju danas; kako razviti i održati potpuno nove centre diljem svijeta. Više od 20 godina kreatori politika zapravo se suočavaju s poteškoćama u podupiranju domaćih proizvodnih sektora. Brojne nacije zapravo su pokušale proizvesti domaće sektore: Japan, Tajvan, Južna Koreja, Indija, Europa i SAD. Priče o uspjehu zapravo su bile neobične. Čini se da su pogreške duplicirane. I sve to vrijeme, kineska nadmoć na tržištu zapravo se samo povećavala. U prethodne 2-3 godine pojavili su se potpuno novi vozači koji preporučuju da bi san o međunarodnoj zajednici za proizvodnju PV-a mogao biti istina. Pridružite nam se dok smo ovo razjašnjavali.

Obuhvaćajući ponudu PV modula na europskom tržištu 2025.

» …
Saznajte više