Subota, 20 travnja

Irska predstavlja online alat za izračunavanje krovnog PV kapaciteta

Irsko udruženje za solarnu energiju i AirPV zapravo su uspostavili online alat za izračunavanje krovnog solarnog kapaciteta, omogućujući vlasnicima kuća i organizacijama da približe vrijeme otplate, godišnje uštede troškova i smanjenje emisija.

4. listopada 2023. Lior Kahana

Slika: pv publikacija

Mještani Irske sada mogu koristiti potpuno novi solarni kalkulator kako bi približno izračunali koliko bi korisno bilo postaviti fotonaponske sustave (približno 6 kW) u svojim domovima ili organizacijama. Kalkulator je zajednički zadatak Irskog udruženja za solarnu energiju i AirPV-a, online solarne platforme.

“Ovaj kalkulator je nastajao godinama”, rekao je Scott McKechnie, predstavnik AirPV-a, za pv publication. “To je rezultat opsežnog rada koji se koncentrirao na ponudu alata koji je jednostavan za korištenje, koristan i razuman. Što je najvažnije, može funkcionirati kao transparentna tržišna preporuka.”

Vlasnici kuća i organizacije sada mogu koristiti potpuno novi kalkulator koji– na temelju njihovog poštanskog broja i podesivih postavki kao što su veličina PV sustava, atributi krova i informacije o korištenju električne energije– nudi ponude njihovog solarnog PV kapaciteta, uključujući vrijeme otplate , godišnje uštede troškova i smanjenja emisija.

Popularan materijal

“Preciznost kalkulatora na kraju ovisi o bitnim nacrtima i pretpostavkama,

» …
Saznajte više